Насіння кукурудзи Піонер m3 P9967 (Brevant) ФАО - 370
- В наявності

- +380 (99) 314-34-80
-
День Години роботи Перерва Понеділок 08:30 - 18:00 Вівторок 08:30 - 18:00 Середа 08:30 - 18:00 Четвер 08:30 - 18:00 Пʼятниця 08:30 - 18:00 Субота 09:00 - 18:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Дніпро
- +380 (68) 038-81-02+380 (99) 314-34-80Менеджерпр.Слобожанський, будинок 40-А, Дніпро, Україна+380993143480+380993143480
Найкращий силос: якість, перетравність, вміст крохмалю
ПЕРЕВАГИ
Простий силосний гібрид лінійки m3 із зубовим типом зерна
Висока рослина з високим кріпленням качана
Висока толерантність до хвороб
Високий вміст крохмалю та сухої речовини
Висока перетравність тканин та крохмалю
Висока натура зерна
ХАРАКТЕРИСТИКА ГІБРИДУ
ФАО………………..........................370
Група стиглості........середньопізній
Тип зерна….....…………зубовий
ОСОБЛИВОСТІ
Напрямок використання............силос, біогаз
Віддача вологи........................................відмінна
Посухостійкість........................................відмінна
Стійкість до сажкових хвороб.............................6=/9
Придатність до:
монокультури...............................................дуже добра
мінімального обробітку ґрунту………………так
пізнього збирання…………………………………так
СТРОКИ СІВБИ
Ранні……………………..……………………..рекомендовано
Оптимальні………………………………….рекомендовано
Пізні……………………..……………… не рекомендовано
РЕКОМЕНДАЦІЇ
Вирощувати на силос та біогаз. При вирощуванні на силос та біогаз збільшувати густоту на 15-20%
РЕКОМЕНДОВАНА ГУСТОТА РОСЛИН ДО ЗБИРАННЯ
Достатнє зволоження, тис шт./га………………65-70
Недостатнє зволоження, тис шт./га.………….60-65
Основні | |
---|---|
Культура | Кукурудза |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | m3 P9967 |
Рік врожаю | 2024 |
ГМО | Ні |
ФАО | 370 |
Група стиглості | Середньопізня |
Сезонність | Ярова культура |
Виробник | Pioneer |
Країна виробник | США |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Середньорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Стійкість до вилягання | Так |