Універсальний комплекс Мікро-Мінераліс (Цинк), ЖК Розлив
- Готово до відправки
- +380 (99) 314-34-80
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 18:00 Вівторок 10:00 - 18:00 Середа 10:00 - 18:00 Четвер 10:00 - 18:00 Пʼятниця 10:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Дніпро
- +380 (68) 038-81-02+380 (99) 314-34-80Менеджерпр.Слобожанський, будинок 40-А, Дніпро, Україна+380993143480+380993143480
Універсальний комплекс Мікро-Мінераліс (Цинк), ЖК Розлив
Мікро-Минералис (Цинк) - це універсальний і легкозасвоюване, рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.
Склад мікродобрива Мікро-Минералис (Цинк),
амонійно-карбоксилатных комплексонів,%
Zn |
N |
2,5 |
2,0 |
Роль цинку в житті рослин
Цинк входить до складу багатьох ферментів, бере участь в утворенні хлорофілу, сприяє синтезу вітамінів, тому підживлення цинком посилюють ріст рослин. Цинк відіграє важливу роль в окислювально-відновних процесах, що протікають в рослинних організмах. Дефіцит цинку призводить до порушення фосфорного обміну: зростає вміст неорганічного фосфату, сповільнюється його перетворення в органічні форми, проявляється на рослинах хлорозних плями на листках, які стають блідо-зеленими, а у деяких рослин майже білими.
Признаками недостатка цинка в растении является развитие междужилкового хлороза, задержка роста растения, нарушение процесса созревания семян. У кукурузы между жилками листа появляются ясно желтые полосы (белые пятна), новые листья бледно-желтые или белые. У фруктовых деревьев отмирают почки и побеги, опадают листья.
Применение
Внекорневое внесение Микро-Минералис (Цинк) позволяет:
- повысить урожай всех полевых, овощных и плодовых культур;
- снизить пораженность растений грибковыми заболеваниями;
- повысить сахаристость плодовых и ягодных культур;
- повысить жаро-, засухо-и морозоустойчивость растений;
- збільшити вміст вуглеводів, крохмалю та білкових речовин в рослинах.
Норми витрати препарату Мікро-Минералис (Цинк)
Культура, що обробляється |
Норма |
Фаза розвитку культури |
Максимальна кількість обробок |
Пшениця озима, ярий ячмінь |
1,0-1,5 л/га |
фаза кущіння, фаза виходу в трубку, початок наливу зерна |
3 |
Соняшник |
1,0-1,5 л/га |
фаза 5-7 листків, наступні дві обробки через кожні 7-10 днів |
2 |
Кукурудза |
1,0-1,5 л/га |
фаза 3-7 листків, |
2 |
Ріпак |
1,0-1,5 л/га |
фази стеблування, бутонізації |
2 |
Соя, горох |
1,0-1,5 л/га |
3-5 справжніх листків, фаза бутонізації, фаза початку наливу бобів |
3 |
Цукрові буряки |
1,0-1,5 л/га |
до змикання в рядах, до змикання в міжряддях |
2 |
Картопля |
1,0-1,5 л/га |
фази стеблування, бутонізації |
2 |
Томати |
1,0-1,5 л/га |
фаза вкорінення, бутонізація, початок масового утворення плодів |
3 |
Норма витрати робочої рідини: 200-300 л/га – польові культури