Легкозасвоюване рідке мікродобрива Мікро-Мінераліс (Марганець), ЖК
- Готово до відправки
- +380 (99) 314-34-80
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 18:00 Вівторок 10:00 - 18:00 Середа 10:00 - 18:00 Четвер 10:00 - 18:00 Пʼятниця 10:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Дніпро
- +380 (68) 038-81-02+380 (99) 314-34-80Менеджерпр.Слобожанський, будинок 40-А, Дніпро, Україна+380993143480+380993143480
Легкозасвоюване рідке мікродобрива Мікро-Мінераліс (Марганець), ЖК
Мікро-Минералис (Марганець) – це універсальний і легкозасвоюване, рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі марганцю.
Склад мікродобрива Мікро-Минералис (Марганець)
амонійно-карбоксилатных комплексонів,%
Mn |
N |
3,0 |
2,0 |
Роль марганцю в житті рослин
Марганец активизирует ферменты в растении, накапливается в листьях и участвует в фотолизе воды, будучи компонентом фотосистемы, способствует накоплению и передвижению сахара из листьев в корнеплоды, стимулирует нарастание новых тканей в точках роста, улучшает поглощение железа из почвы и предупреждает хлороз. При его отсутствии резко снижается выделение кислорода при фотосинтезе и содержание углеводов, особенно в корнях. Чувствительными культурами к недостатку марганца являются: озимые и яровые зерновые, соя, свекла сахарная, кормовая и столовая, кукуруза, картофель, яблоня. Поступления марганца в растения снижается при низких температурах и высокой влажности почвы, что чаще всего наблюдается ранней весной, когда от этого в значительной степени страдают озимые.
Внесение Микро-Минералис (Марганец) усиливает синтез витамина С, каротина, глютамина в плодовых и овощных культурах; в сахарной свекле возрастает сахаристость корнеплодов; в бобовых - фиксация атмосферного азота клубеньковыми бактериями.
Применение
Нормы расхода препарата Микро-Минералис (Марганец)
Культура, що обробляється |
Норма |
Фаза розвитку культури |
Максимальна кількість обробок |
Пшениця озима, ярий ячмінь |
1,0-1,5 л/га |
фаза кущіння, фаза виходу в трубку, початок наливу зерна |
3 |
Соняшник |
1,0-1,5 л/га |
фаза 5-7 листків, наступні дві обробки через кожні 7-10 днів |
2 |
Кукурудза |
1,0-1,5 л/га |
фаза 3-7 листків, |
2 |
Ріпак |
1,0-1,5 л/га |
фази стеблування, бутонізації |
2 |
Соя, горох |
1,0-1,5 л/га |
3-5 справжніх листків, фаза бутонізації, фаза початку наливу бобів |
3 |
Цукрові буряки |
1,0-1,5 л/га |
до змикання в рядах, до змикання в міжряддях |
2 |
Картопля |
1,0-1,5 л/га |
фази стеблування, бутонізації |
2 |
Томати |
1,0-1,5 л/га |
фаза вкорінення, бутонізація, початок масового утворення плодів |
3 |
Норма витрати робочої рідини: 200-300л/га - польові культури.